Какво и къде да намерите бижута от оригами


обеци оригами жабиИстории за ръчно изработени бижута от оригами

Всеки ден талантливи занаятчии измислят и създават най-различни видове ръчно изработени моделиерски украшения . В гугъл може да намерите много сайтове от който може да си купите, нестандартни модели накити, като: накити с камъни сваровски, бижута с пера , бижута с полимерна смола , сребърни бижута , златни накити, украшения с перли и много различни модели . Също така има и сайтове от който сами да се научите как се изработват скъпоценности . В този пост ще обърнем повече внимание на хендмейд накити от оригами. Украшения от оригами се изработват от дребни квадратни листчета хартия изработени във вид, който има жив облик на оригами и след това се добавят метални пластини, за да заприлича на бижу. Накитите може да приличат на животни, луна, планети, фигури, рози, жаби, дракончета, листа, птици и най-разнообразни видове . За да запазят своя блестящ вид за по-дълго време, бижута се боядисват . Bijuta24.com представлява сайт който продава ръчно изработени дизайнерски накити от оригами (гривни, обици, герданчета, пръстенчета, гердани и други ).

Ръчно изработени дизайнерски накитите се създават от онлайн работилница за ръчно направени оригами- ukrasa.net. Освен хендмайд бижута от оригами, работилницата Ukrasa.net извършва и с произведението на украса на маса, леки подаръчета, сватбени покани, женитбена украса, поздравителни картички, парти украса, оригами и още много играчки с оригами.

По-долу ако желаете може да видите  част на изработваните от тях оригами накити, за повече информация вижте сайта им на: http://bijuta24.com


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.